Случи ли се нещо такова, починал роднина иска да ви предупреди за...

Случи ли се нещо такова, починал роднина иска да ви предупреди за...
  • Публикация: 
  • Дата:  
    18.03.2024
  • Сподели:

Повечето хора поне веднъж в живота си са се сблъсквали със смъртта на близък и скъп човек. А това винаги носи страдание, скръб и остра болка.

 

 

В тези трудни времена дори и най-малкото съобщение или знак от починалия може да помогне в битката с болезненото изпитание, което ги е сполетяло.

Въпросът за съществуването на задгробния живот несъмнено е една от онези теми, които разделят хората на такива, които напълно отричат ​​съществуването му, и такива, които приемат смъртта по малко по-различен начин.

 

Съществуват теории, според които кончината на любим човек не означава, че той ни е напуснал завинаги. Напротив, той често се опитва да общуват с нас, за да ни помогне, защити и да ни предупреди за задаваща се неприятност.

За да се свържат с живите, покойниците използват различни методи за комуникация. Понякога става въпрос за напълно необясними неща, които не се подчиняват нито на законите на физиката, нито дори на здравия разум. 

Ако сте от хората, които вярват, че починалите им близки се опитват да ги защитят и да им помогнат от оня свят, днес  ще ви подскажем на кои седем мистични сигнала, които издават, че любимият ви човек, който вече не е между живите, иска да се свърже с вас, е добре да обърнете внимание.

Сънувате мъртвия като жив

Ако сънувате починал роднина, не трябва да се страхувате. В действията му няма нищо лошо. Най-вероятно той иска да ви каже нещо.

Например, ако покойният е прегърнал вас или някой друг персонаж от съня ви, в живота ви скоро ще настъпят глобални промени. Между другото, не е задължително те да са лоши.

Когато сънувате мъртвец, който умира втори път насън, това е сигнал за бъдещо предателство от страна на близки. Трябва да се вслушате в съветите и да не позволявате някой да плете интриги срещу вас.

На пътя ви се появяват необичайни предмети

Ако на път за работа сте видели необичаен предмет на асфалта, който е привлякъл вниманието ви, значи е там с причина.

Обикновено мъртвите "изпращат" от оня свят неща, чието значение е ясно само за вас.Това могат да бъдат ключове, монета с определен номинал или дори камък с любимата ви форма.

Усещате странна миризма

Мъртвите обичат да "общуват" с живите си близки, използвайки миризми.

Духът на любимия човек може да ви "изпрати" един от ароматите, свързани с него. След това човек с подобна миризма ще мине покрай вас. Или ще седнете в таксито и ще усетите аромата на любимия си ароматизатор, който покойният е купувал за колата си.

Промени в поведението на животните

Мъртвите знаят как да "контролират" животните. Ако докато вървите по улицата куче се приближи и се отърка във вас, това може да е сигнал от ваш близък, който вече не е сред живите. 

Ключов индикатор за присъствието на духа на починал роднина е домашна котка. Ако в апартамента се появят духове, тя започва да тича от стая в стая или да гледа в една точка.

Мигащи светлини

Душите на мъртвите могат да повлияят на електричеството.

Вещите не са там, където сте ги оставили

Ако лампата започне да мига рязко или да изгори, това е важен сигнал. Най-вероятно духът на любим човек се разхожда някъде наблизо. Светлините не примигват просто така, а заради намесата на духа му.

Ако си спомняте със сигурност, че сте оставили даден предмет на едно място, но изведнъж той се е появил на друго, обърнете внимание на това. Най-вероятно духът се опитва да ви каже нещо.

Трябва психически да приемете факта, че починал роднина иска да се свърже с вас и да му кажете: "Зная, че си тук". Веднага щом духът чуе това, ще бъде готов за по-нататъшен контакт. Остава само да чакате по-нататъшните му прояви.

В главата ви се появяват неочаквани идеи и мисли 

Ако през деня в главата ви се появи необичайна мисъл, до която едва ли бихте стигнали сами, тя ви е "изпратена" от духа на любим човек. Починалите роднини винаги "помагат" в измислянето на креативни идеи и намирането на изход от всяка ситуация.

Станете почитател на Класа