Най-красивите хора са с тази кръвна група

Най-красивите хора са с тази кръвна група
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.04.2024
  • Сподели:

Кръвната група предопределя не само предразположеността към определени заболявания, но изглежда и физическата привлекателност. Това показва проучване, чиито резултати са публикувани от PlanetToday.

Според учените хората с кръвна група I (известна още като нулева група) са по-привлекателни и по-красиви от останалите. Те имат особен чар и привлекателност.

Хората с кръвна група II (А тип) имат харизма, надарени са с таланти и трудолюбие. Те се характеризират със състрадание, способност да привличат вниманието и да печелят сърцата на другите.

Носителите на група III (В тип) са много нежни и чувствени натури. Тези хора са толкова емоционално богати, че са в състояние да удивят другите хора със своята чувственост.

Връзката между кръвната група и личностните черти

А хората с кръвна група IV (АВ тип) са истински романтици. Те не пестят от обич и грижи. И тяхното старание им позволява успешно да се справят с много отговорности.

Хората с кръвна група IV имат силно желание да постигат цели и да трупат богатство. Тези от трета кръвна група се считат за най-благополучни финансово, докато тези с четвърта кръвна група имат по-голям шанс да живеят дълъг живот благодарение на силния си имунитет.

Изследването също така показва, че 92% от хората с четвърта група имат силен имунитет, 91% от тези с трета кръвна група реагират остро на вируси, а 80% от хората с първа кръвна група успешно се справят със заболявания. Притежателите на втора кръвна група демонстрират най-ниското ниво на имунитет - само 40%.

Четирите кръвни групи са открити от Карл Ландщайнер през 1930 г. Австрийският учен получава Нобелова награда за своите изследвания, като десет години по-късно той и колегите му откриват понятие като „Rh фактор“.

Кръвната група не се променя през целия живот. Група I (0) се счита за най-често срещаната - 45% от населението на света. В Европа преобладава група II (А) - около 35% от хората. На трето място с 13% е група III (B). Най-ниска е числеността на четвърта група IV (AB). Среща се само при 7% от населението.

Сега учени от цял свят проследяват връзката между кръвната група и различни характеристики на тялото, характера, предпочитанията, хранителните навици и дори съдбата на човек. В Япония например определянето на съдбата по кръвна група стана по-популярно, отколкото по зодиакални знаци.

 
 

Станете почитател на Класа