Ники Кънчев с ултиматум пред цяла България: При 100 000 лв. махаш...

Ники Кънчев с ултиматум пред цяла България: При 100 000 лв. махаш...
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.05.2024
  • Сподели:

Пореден участник, седнал на стола на богатството в "Стани богат" кара водещия Ники Кънчев да се озадачи до такава степен, че да хвърли повече от неочаквана провокация по негов адрес.

В случая обаче, провокацията е с градивен характер, тъй като пред очите му седна специалистът в сферата на финансовите технологии и футболни науки Михаил Геновски, чийто дълъг извит мустак събра погледа на всички, не само на Ники Кънчев.

 

 

 

Участникът без малко да прибере чек за 3 бона от "Стани богат", но, както се казва, малко не му достигна - един верен отговор!

"Стигнеш ли до 100 000 лв., ще махнеш мустака!", предизвика го обаче още в самото начало на играта му Ники Кънчев. И Михаил се съгласи. В крайна сметка той не отговори на деветия въпрос за 3000 лв., който гласеше:

"В памет на коя личност на 21 юли 1937 г. радиостанциите по света спират предаванията за 2 минути?", с възможни отговори: А: Томас Едисон, B: Гулиелмо Маркони, C: Крал Едуард VII и D: Теодор Рузвелт.
Геновски маркира отговор "C", но Крал Едуард VII е починал дълго преди датата. Верният отговор пък се оказа "B" - Гулиелмо Маркони, който е и бащата на съвременното радио.

 

В крайна сметка Михаил Геновски си тръгна само с 500 лева от шоуто. "Поне остана с мустака си", пошегува се Кънчев.

Станете почитател на Класа