Конфронтация с Израел, "Обама може бъде сполетян от съдбата на Кенеди"

Уейн Мадсън, разследващ журналист и колумнист на САЩ, в интервю за Press TV каза, че вместо да има разногласия с Израел, ще бъде по-добре президента Барак Обама да се притеснява за собствената си безопасност. Това може да му помогне да избегне съдбата на Джон Ф. Кенеди, убит при мистериозни обстоятелства след противопоставянето си на еврейската държава.
Отношенията между Бенямин Нетаняху, премиер на Израел и Барак Обама се разглеждат като най-напрегнатите, откакто Джон Кенеди казал на Давид Бен-Гурион, тогава министър-председател на Израел, ченикога докато ръководи страната не би позволил еврейската държава да има ядрени оръжия.
Въпреки че официалните доклади установили, че Джон Кенеди е убит от Лий Харви Осуалд, ветеран от военноморските сили на САЩ, убийството му все още е забулено от тайни.
"Надявам се, че американските тайни служби ще направят всичко възможно заплахи към определени личности никога да не се изпълнят. Известно е, че днес Израел успешно води операции под фалшив флаг", казва Мадсън.
Така експертът твърди, че всеки лидер или известна личност като Барак Обама, решил да се изправи срещу Израел и неговата пропаганда, трябва да бъде подготвен за всякакъв вид отмъщение.

Станете почитател на Класа