Мистериозен тунел до мястото на Пан Американските Игри

Мистериозен подземен тунел дълъг 7 метра е бил открит близо до мястото на тазгодишните летни Пан Американски игри в Торонто.
Тунелът - висок около 2.40 метра и дълъг 7 метра - е изкопан в гората близо до Рексал Център и кампуса на Йоркския университет Кийл в Торонто. Находката, открита от полицията преди няколко седмици, беше оповестена във вторник. Властите съобщиха на пресконференция, че тунелът не представлява риск за събитието, но търсят помощта на обществото за да разберат кой е построил тунела и защо.
Съобщава се, че тунелът е намерен от служител на администрацията в Торонто, който се минавал от там в средата на януари. Той забелязал парче гофрирана ламарина в гората и когато го повдигнал - открил тунела.
Органите по същество изключиха възможността тунела да бъде използван като нарко-лаборатория или за отглеждане на марихуана.
"Няма престъпление в изкопаването на дупки, но ще искаме да получим увереност, че това не е насочено срещу Игрите или някоя служба наоколо ", каза пролицейският заместник-началник Сондърс.

Станете почитател на Класа