Мексиканският доктор, който „съживява“ органи разкрива тайната си формула пред RT

Мексиканецът д-р Алехандро Ернандес Карденас е учен, който направи революция в криминалистиката, незаменима дисциплина в този забързан свят. Зъболекарят от Сиудад Хуарес, обясни в интервю за RT как и защо е създал методологията за рехидратация на органите и какви са перспективите й в бъдеще. Той е разработил революционна техника, чрез която посмъртно се възстановяват характеристиките на органите в първоначалното им състояние. Тя може да се използва навсякъде по света където е необходимо.
Останките се потапят в "джакузи" с химикали, използвани за рехидратация. В резултат на този процес, е възможно да се разкрият лезии и да се "върнат" вътрешни органи почти в същото състояние, както в момента на смъртта. Резултатът след тази процедура се използва от полицейското разследване и е много полезен при разкриването на престъпления и при идентификацията.
Изобретателят се надява техниката да се приеме от всички и да дава добри резултати, което от няколко години вече е потвърдено в Чихуахуа. Той очаква широкото й приложение навсякъде по света в полза на жертвите, техните семейства и на интересите на правосъдието.

Станете почитател на Класа