"Целта на Обама е да разположи ядрени ракети в Украйна"

"САЩ се стреми да доминира и да разположи ядрени ракети по границите на Русия, в Украйна, това е целта на Обама. Но американските медии скриват истината за това" смята историкът Ерик Зуессе.
Цензурата и контролът на медиите в САЩ са толкова твърди, твърди той в блога си, че никой не каза нищо за намесата на Вашингтон в свалянето на законния президент на Украйна и превръщането на страната в полицейска държава, основана на нацистко-фашистката идеология.
„В САЩ не е разпространена информация за етническото прочистване, извършена от правителството на Киев в Донбас срещу населението, 90% подкрепящо сваления президент. Нито за "клането, извършено в Камарата на синдикатите в Одеса с американска подкрепа."
Медиите вършат "огромна работа", за да скрият всички тези факти от хората, казва блогърът. "Те не биха го направили, освен ако тези събития са важни за американската аристокрация, обхванала всички големи медии".
„Много по-маловажни скандали, от индуцираните от Вашингтон в Източна Европа, получават повече внимание от страна на пресата. Но на първо място е направо ужасно САЩ да качват нацистите на власт в европейска страна. Събитията от последните месеци може да предизвикат световна ядрена война."

Станете почитател на Класа