Актьорът Шон Пен интервюирал тайно "El Chapo"

  • Търговецът на наркотици бил интервюиран в продължение на седем часа от американския актьор на тайно място в мексиканската джунгла, защитен от стотици членове на картела Синалоа.
    Списанието Rolling Stone публикува в събота ексклузивно интервю с "El Chapo", което се провело през октомври миналата година. Започвайки с пряк разговор с актьора Шон Пен, Гузман участвал в интервю по телефона чрез видеоклипове. "Това интервю е ексклузивно за мис Кейт дел Кастило и г-н Шон Пен," каза "El Chapo".

    Гузман говори открито за детството си и разкрива, как и защо е навлязъл в незаконния наркобизнес.

    "Спомням си моите родители, много скромно семейство, много бедно, бях на шест години. Спомням си как майка ми правеше хляб, за да храни семейството. Продавах портокали, продавах безалкохолни напитки, продавах бонбони. Майка ми беше голям работник, работеше усилено. Ние отглеждахме царевица, боб. Аз се грижи за животните на баба ми и рязах дърва" си спомня той. Според "El Chapo", от 15 годишна възласт, докато живеят в община Синалоа, бил принуден да отглежда марихуана и опиев мак за продажба, тъй като семейството му намало друг начин да се издържа.

    "Е, това е една реалност, която наркотиците разрушават. За съжаление, както вече казах, където израснах нямаше друг начин и все още не съществува начин да се оцелее, в нашата икономика няма начин да работиш, за да си изкарваш прехраната", каза Гузман. "В деня, когато ме няма, трафикът на наркотици няма да намалее", каза той.

    "Дрогата вече е част от една култура, която произхожда от предците. И не само в Мексико, това е в световен мащаб", каза той. "Ако няма потребление, няма да има продажба. Вярно е, че консумацията, ден след ден става все по-голяма, затова се продава и продава. Хората по свой начин, искат да знаят какво е усещането или какви са удоволствията. И тогава пристрастяването става по-голямо. Аз не съм употребямал дрога в последните 20 години ", добави той.
  • От своя страна актрисата Кейт дел Кастило заяви „Днес аз вярвам повече в "CHAPO" Гусман отколкото в правителствата които ми крият истините, които ми крият лека за рак, СПИН и т.н., за своя собствена полза и богатство ". Това предизвика много спорове в социалните мрежи.

Станете почитател на Класа