Изчистване на историята на търсене във Facebook

Социалната мрежа Facebook пази архив на всички наши действия в нея: това, което харесваме, кой и какво да пише или това, което търсим, наред с други неща. По принцип, този запис на дейности за потребителското търсене могат да се разглеждат само от самия потребител и показват историята на всичко, откакто сме регистрирани във Facebook.

Но винаги има някой, който от любопитство или от съображения за шпионаж, знае как да получи достъп до тези записи, от хакерите до любопитното гадже, което надниква в акаунта ви докато сте в тоалетната.

Ако смятате, че сте търсили напоследък нещо, което би могло да ви компрометира, следвайте тези стъпки, за да изтриете записа:

Първата е достъп до " Дневник Дейности ", който се появява в падащото меню, като кликнете върху триъгълника с върха надолу, в горния десен ъгъл на екрана (или от страницата си във Фейсбук, вдясно от вашата снимка на профила).

След това в лявата част на екрана ще намерите в менюто филтри. Натиснете "Още", за да разположи повече опции за филтриране. Там ще намерите, в долната част раздел "търсене" до иконата представляваща лупа.

След като прегледате записаното в търсенията, в горния десен ъгъл на екрана се появява опцията "изтрий търсене". Натиснете го и цялата история ще бъде премахната веднага.

Станете почитател на Класа