Досиетата Х: НЛО превръща рота войници в камък (ВИДЕО)

Ще припомним, че наскоро ЦРУ разсекрети много документи, свързани с НЛО и извънземните. Сред тези отчети  има и едно много интересно съобщение за инцидент, станал през 1993 г. в Русия.

 

Информация за него, както се твърди, американското разузнаване получило след разпадането на Съветския съюз, когато правителствата на двете суперсили известно време работят заедно, споделяйки си различни тайни.

 

Руски военнослужещи в една от сибирските ракетни бази открили този ден НЛО с формата на летяща чиния“, който прелетял на дърветата в сибирската тайга. Според инструкциите, един от офицерите изстрелял към неидентифицирания обект, който не отговарял на позивните, ракета „земя – въздух“, която успяла да свали фантастичната машина.

 

„Чинията“ паднала на земята и от нея веднага излезли пет странни субекта, много подобни на хуманоидите от научнофантастичните филми.

Те не били много високи (не повече от метър и половина), имали огромни глави на анемичните си тела, както и големи черни очи без зеници. Хуманоидите се хванали за ръце, завъртели се и се превърнали в ярко бяло кълбо, което се завъртяло , издавайки пронизителен звук. След което кълбото се взривило, а всичките войници (23), които наблюдавали това невероятно представление, изведнъж се превърнали в каменни статуи.

 

Случката била описана от двама войници, които също станали свидетели на “приказното” превръщане на хората в камъни, но те били в сянка, и затова въздействието на огненото кълбо не ги засегнало.

 

По-късно вкаменените войници били събрани и закарани в   таен изследователски център близо до Москва. Специалисти  установили, че промените в организмите на военните са се случили на молекулярно и дори атомно ниво, извънземните някак си мигновено променили  структурата на организмите на земляните, като ги превърнали  в нещо, наподобяващо варовик. От ЦРУ  много се заинтересувало от това „оръжие“ на извънземните.

Станете почитател на Класа