Едно момиче се скара на Доналд Тръмп

Децата имат пълното право да изразяват своите становища по всички въпроси, които ги засягат, както е предвидено в Конвенцията за правата на детето на ООН, приета от всички страни с изключение на САЩ, Именно в тази страна, едно момиче напълно упражни това право, когато се скара на Доналд Тръмп пред камерите ... но това всъщност не бе американският президент.

"Ти си позор за света", каза момичето, без да идентифицира Антъни Атаманюк, професионален имитатор на Тръмп, когато той бе на път да я прегърне, като част от снимките за комедия. Не е ясно дали малката е знаела, че това не е реалният президент, но рязката й реакция предизвика смях сред минувачите и стана хит в в социалните мрежи.

"Видях как изрече фразата направото пред мен", каза хумористът в Twitter, описвайки момичето като "смело, забавно и интелигентно." Междувременно няколко интернет потребители дадоха висока оценка на проявата на малкото момче с фрази като "това ме кара да се чувствам горд, че съм американец" или "Това момиче е моят нов герой."

Станете почитател на Класа