Тръмп за предполагаемите му връзки с Москва, "Кога ще приключи този фарс?"

Президентът на САЩ, Доналд Тръмп, се произнесе в поредица от съобщения на личния си профил в Twitter, за показанията на бившия директор на американското Националното разузнаване Джеймс Клапър и Сали Йеитс, бивш главен прокурор, пред Сената.

"Историята за тайно споразумение между Русия и Тръмп е пълна шега, кога ще приключи този фарс, финансиран от данъкоплатците?" попита Тръмп.

Американският президент заяви, че Клапър "просто повтори това, което всички, включително фалшивите медии, знаят, че няма доказателства за тайно споразумение между Русия и Тръмп". Лидерът на САЩ също така посочи, че Йейтс "остави много нещастни фалшивите медии, тъй като не добави нищо повече от старите данни."

Тръмп също посочи, че "най-голямата история между на Йейтс и Клапър днес е в светлината на прожекторите" и се зачуди защо медиите не го отразяват.

Йеитс и Клапър свидетелстваха пред подкомисията по престъпност и тероризъм на Правната комисия на Сената, за предполагаемата руска намеса в президентските избори на САЩ. Клапър заяви "Няма данни за влияние на Русия при изчисляване на гласовете във всичките 50 щата" по време на изборите на 8 на ноември 2016.

Станете почитател на Класа