Недепортируем "син" на Тръмп иска да отиде на кино с него

Той е на 34 години, от щата Тексас (САЩ), а в последно време промени името си на Ърнест Тръмп. Мъжът твърди, че е син на настоящия президент на Съединените щати, Доналд Тръмп и е записал видео, за да разпространи историята си и да достигне до претендирания негов баща.

От мексикански произход, Ърнест (чието предишно име бе Баеза Акоста) представя себе си като "Син на президента" или "Недепортируемия".

"Искам да изпратя съобщение до президента на САЩ. Това е начинът, по който го наричат, но за мен той е баща ми", казва той във видеото. Той казва, че не иска пари, а просто "един добър момент" между баща и син. Сред идеите му, тексасецът би предложил да отидат заедно да хапнат "хот-дог", да изгледат един филм или може би "да отидат на вечеря в Белия дом", при неговите „заварени" братя и мащеха.

В аргументите, представени пред Тексаското правосъдие за да поиска официално промяна на името, Ърнест казал, че това е "по-подходящо за професионални цели".

В YouTube, където има повече от 7000 абонати на своя канал – казва за медиите, че родителите му са влезли в САЩ от Мексико преди 40 години, но и двамата вече имат законно пребиваване. Той също казал, че майка му, противник на президента Тръмп, се ядосала, когато научила за решението му.

Станете почитател на Класа