КАКВО ЛИ ОЩЕ ЩЕ ВИДИМ…

....йезуитите са си йезуити. Във вестника на Йезуитския Джорджтаунски университет се подкрепят студентките от учебното заведение, които проституират, за да припечелват пари или подаръци…

 

 

 

 

 

Най-старият католически вуз в САЩ похвали студентките, припечелващи с проституция

Във вестника на Йезуитския Джорджтаунски университет се подкрепят студентките от учебното заведение, които проституират, за да припечелват пари или подаръци.

 

Това съобщава сайтът gloria.tv, позоваващ се на The Cardinal Newman Society.

 

Авторите на статията се надяват да се легализира проституцията, та да се подкрепят студентките, “оказали се в сложна ситуация”.

Публицистът Деръл Херб така коментира статията:

 

“Обръщам се към представителите на най-стария католически университета в Америка: хайде да подкрепим и проститутките-трансджендъри”.

Това е шеговит сарказъм, но е повече от вероятно, че ще се стигне и до там. Този йезуитски университет е широко известен с ултралибералната политика на своята администрация, поощряваща развращаването на студентите.

 

Така, 2014 г. студентска група от Джорджтаун, с финансова подкрепа на студентската асоциация на университета (GUSA) провеждаше неделно мероприятие, наречено “секс-позитивна неделя”, включващо танци и документален филм за феминистки, работещи в порнофилми.

 

А 5 март 2014 г. там се проведе мероприятието “открит нощен микрофон” G-spotlight, посветено на „диалог за сексуалността и самоизразяването”.

 

2012-та г. бе съобщено за прощално слово на бившия професор в Джорджтаунския университет Патрик Денин, който написал открито писмо, след своята оставка. В него той критикува Джорджтаунския Университет, “все повече и по-необратимо показващ себе си в образа на светските ВУЗове, които нямат вътрешен стандарт и се стремят към престиж, заради престижа, и към рейтинг, а не към истината”.

Октомври същата година, в този католически университет се провеждаше “месечник за историята на ЛГБТ-движението” наречено “OUTober”, където се пропагандираха извращения. (ЛГБТ е Лезбийско-Гейско-Бисексуално-Трансджендерно “движение“!)

2013-та година във Ватикана постъпило обръщение на бивши випускници от Джорджтаунския Университет, за многолетното унищожаване там, на “католическата идентичност”. В отговор секретарят на Конгрегацията за католическо образование на Ватикана обеща да предприеме мерки и каза, че жалбата за католическата идентичност на Джорджтаун е “основателна” и заслужаваща вниманието на Ватикана.

 

Но, както виждаме, Ватиканът не е предприел никакви мерки за пресичане на разложителната дейност в джорджтаунския вуз, което и не е чудно. Болшинството католически ВУЗове по целия свят, отдавна вече, не само са изгубили старата си идентичност (макар и еретическа), но са станали истински двигатели за развращаване на студентите и обществото.

 

Така, неотдавна два йезуитски колежа в Австралия призоваха населението да гласува за въвеждане на педерастки “бракове”, на референдума, провеждан по този повод.


(бел.ред. днес в Австралия каза ДА на еднополовите бракове. 61.6% казаха “да”, 38.4% – “не”)

Скандално известният Украински католически университет, където работят немалко преподаватели, които открито пропагандират блуд и содомия, (заедно с целия Запад) подготвя висшите ръководни кадри на Украйна, за узаконяване на разврата в украинското законодателство.

 

И самият папа римски Франциск призовава, още по-толерантно да се отнасяме към тези явления, и призова да не осъждаме даже и “свещениците”-хомосексуалисти.

 

Напомняме, че и богоотстъпникът, лъжепатриарх Кирил, постоянно нарича католическата “църква” “пазителка на традиционните ценности” и призовава православните, заедно с нея да се борим за нравственост”.

 

Станете почитател на Класа