Руското разузнаване взе Вашингтон под пълен контрол

Както съобщава The Washington Post,

 

позовавайки се на американското разузнаване, миналата седмица във Вашингон, освен главата на Службата за външно разузнаване Сергей Наришкин и директора на Федералната служба за сигурност на Русия Александър Бортников, които се срещнаха с директора на ЦРУ Майк Помпео, e пристигнал и началникът на ГРУ към Генералния щаб на ВС на Русия Игор Коробов.

 

 

Събитието коментира журналистът Юрий Баранчик:

 

«Събитието е безпрецедентно. Никой не си спомня едновременно посещение на трима ръководители на водещи спецслужби на Русия.

 

Без съмнение, очевидно поводите за подобно посещение са супер сериозни.

 

Първо — съвместна борба на спецслужбите на Русия и САЩ срещу терористите в Сирия.

Както виждаме, терористите се разполагат в много региони по света и този процес може да бъде спрян само със съвместни усилия.

 

Втори повод — ядрената програма на КНДР.

 

Тук трябва да се търси политически решение. КНДР е ядрена държава. Това трябва да се признае. Съответно, трябва да се търси регионален компромис с отчитане на този фактор.

 

Трети повод — нови данни относно тези процеси, които се случват както на Земята, така и в околоземното пространство.

 

Видимо, присъствието на неопознаваеми предмети и представители на извънземни цивилизации и станало толкова явно и дори се е фиксирало с обикновени средства за видеонаблюдение, че ситуацията изисква ново ниво на действия, за да може човечеството да не изпадне в шок от новата реалност.

 

Четвърто — именно чуждоземният фактор може да подтикне представителите на двете спецслужби да започнат сътрудничество, очевидно стоящите пред човечеството призиви са значително по-сериозни от глобалния тероризъм.

Е, от демонократическата партия на САЩ вероятно ще чуем, че руснаците са взели под пълен контрол спецслужбите на САЩ, а не просто са поставили на власт Тръмп.

 

Дори можем да чуем тези дни, че Вашингтон направо работи за Москва.

 

Това, разбира се, е шега, но администрацията на Тръмп по същество сведе до нула патоса около руския доклад, а това означава, че Русия най-накрая взе под контрола си спецслужбите на САЩ

 

Е, тогава сега вече можем да започнем конструктивни разговори по цялата палитра от проблеми.

Станете почитател на Класа