Над милион ще нахлуват в Зона 51, следва Бермудският триъгълник

Организираното в мрежите събитие "Нахлуваме в Зона 51, не може всички да ни хванат ", насрочено за следващия 20 септември, вече събра повече от 1,5 милиона души, които са потвърдили присъствието си и повече от 1,2 милиона други потребители, които са проявили интерес.


Операцията, която цели " да видим извънземните" в едно от най-тайните места в света, където САЩ обучават своите въоръжени сили, привлече вниманието на няколко известни личности, като американските актьори Киану Рийвс и Чък Норис, както и генералният директор на SpaceX и Tesla Motors, Илън Мъск.


А какво следва после? Над 18 000 потребители на Facebook вече са се записали да участват в събитието „Нахлуване в Бермудския триъгълник, не може да ни погълне всички", проект, който изглежда е вдъхновен от плана за нахлуването в ултра-тайната база Зона 51 в Невада (САЩ).


Антъни Доминик Карновейл, организатор на събитието, което е насрочено за 1 октомври, предложи да предостави кораби, които да отведат участниците в митичната зона, разположена между Бермудските острови, Пуерто Рико и американския град Маями, известна с многобройните кораби и самолети, които мистериозно са изчезнали в нея.


"Участниците трябва да се облекат като пирати или герои от Спондж Боб, ще осигуря кораби и екипировка за гмуркане", пише Карновейл, добавяйки, че е необходимо да се носят много бира и уиски, наред с други неща.


В допълнение към събитието във Facebook, той създаде и страница за набиране на средства на платформата GoFundMe в опит да събере $ 75,000, за да „организира парти на плажа на ръба на Бермудския триъгълник".


Въпреки това, в момента има само едно дарение, от човек, който е внесъл пет долара, въпреки че Карновейл настоява, че проектът му не е „измама".


"Искрено се опитвам да направя парти, така че хората да не бъдат убити или арестувани в Зона 51 и да дойдат на моето събитие ", обяснява той.

Станете почитател на Класа