„Като ди Каприо в Титаник": Социалните медии се подиграха със снимка на принц Хари и БоДжо

Борис Джонсън бе сниман като играещ едностранна игра на „самолети" или „Лео Ди Каприо в Титаник "- в зависимост от вашето ниво на въображение - пред принц Хари, в изненадваща среща между двамата в Лондон.


Херцогът на Съсекс беше забелязан в обикновен разговор с Джонсън по време на срещата на върха на Великобритания и Африка по инвестициите в Лондон, когато принцът стана свидетел как премиерът да извърши някои доста странни действия.


За момент той остави Негово кралско височество видимо впечатлен и британският премиер се смути.


Широко разпространената снимка на двамата предизвика смях и подигравки в социалните медии, като мнозина съжалиха младия принц.


Един потребител на Twitter излезе с възможно обяснение за позата на Джонсън, предполагайки, че премиерът може да се е опитал да пресъздаде известната сцена от филма „Титаник".


Борис: "Виж, Хари, точно като Лео Ди Каприо в" Титаник. Цар на света! "


Журналистът от „Мирър" Пипа Крийър сметна, че Джонсън може би се опитва да убеди принца за плановете му за търговия след Brexit: „Борис:„ Моето споразумение за свободна търговия в Канада ще бъде * ей толкова * голямо."
Срещата им стана само часове, след като принц Хари произнесе реч, твърдейки, че няма „друг вариант, освен да напусне страната към Канада".


Изказвайки се на благотворително събитие в прочутия клуб „Айви Челси" в неделя вечер, принц Хари каза: „Надеждата ни беше да продължим да служим на кралицата, на Общността и на моите военни сдружения, но без публично финансиране. За съжаление това не бе възможно."


Херцогът и съпругата му Меган Маркъл, херцогинята на Съсекс, трябва да загубят своите титли и публично финансиране, тъй като те "избират по-независим живот и вече не са работещи членове на Кралско семейство ", разкри Бъкингамският дворец в събота.

Станете почитател на Класа