89-годишен доставчик на пица получи бакшиш от $ 12 000 от своето " TikTok семейство"

89-годишен доставчик на пица, който живее в щата Юта (САЩ), бе зрадван с бакшиш от 12 000 долара. Дерлин Нюи, който работи около 30 часа седмично, тъй като не може да плаща сметките си само с пенсията си, във вторник извърши посещение за доставка на редовни клиенти, които му дадоха плик с пари в брой и чек, подписан от неговото „TikTok семейство".


Клиентите му - семейство Валдес обясниха, че са започнали да записват доставките на Нюи на платформата, вдъхновени от голямата му доброта. Така без да знае той е завладял сърцата на своите 53 000 последователи. "Това е лудост. Всички го обичат", каза Карлос Валдес, цитиран от KSL TV. От друга страна, някои потребители на мрежата често се учудваха, че мъжът трябва да работи на преклонна възраст и тогава в семейството се родила идеята да му помогнат.


Валдес помолили неговите привърженици да направят дарение, за да помогнат финансово на Нюи и бързо събрали забележителната сума от 12 000 долара.


Старецът, който дори не знае какво е TikTok, бе много развълнуван и благодарен за този жест. "Не знам какво да кажа, освен благодаря", каза той, неспособен да сдържи сълзите си.

Станете почитател на Класа