Руди Джулиани иска прокуратурата да разследва Джо Байдън

Синът на Джо Байдън, Хънтър Байдън е бил от директорите в борда на Бурисма - украинска частна енергийна компания, докато баща му е бил вицепрезидент и човекът на администрацията на Обама, който отговаря за американско-украинските отношения.

Хънтър освен това е и член на борда на частен акционерен фонд БХР Партнърс, който се подкрепя от някои от най-големите държавни банки на Китай.

Бившият кмет на Ню Йорк и адвокат на президента Тръмп, Руди Джулиани призова федералното правителство и главен прокурор Уилям Бар да разследват данните отнасящи се до имуществото и активите на демократическия кандидат-президент Джо Байдън.

Джулиани призовава освен това, ако се открият някакви пари, които са дошли по линия на чуждестранните връзки на сина на Байдън за закупуването на имотите, те също да се разследват.

Руди Джулиани заяви за Фокс Бизнес:

"Можем да разследваме данните за къщите на Джо Байдън и да видим как за много от тях, Джо е платил."

"Можем също да разследваме и банковата му история и да видим дали парите му са дошли по линия на Хънтър", добави той.

Правителството и главният прокурор Уилям Бар не са "до никъде" и нямат отговори, защото "медиите са корумпирани" заяви Руди Джулиани.

Освен това, бившият кмет на Ню Йорк каза, че правителствените служители се "страхуват твърде много" да направят каквото и да било по тази линия.

Джулиани добави, че "ако изберете Джо Байдън, избирате цензурата".

Той говори пред водещата на Фокс Бизнес Мариа Бартиморо и за лаптопа на Хънтър Байдън.

Ню Йорк Пост направи скандален репортаж на 22 октомври, че лаптопът, който принадлежи на сина на демократическия кандидат-президент, съдържа съобщения относно украинските бизнес сделки на Хънтър Байдън, както и снимки на 50-годишния мъж, на които се вижда, че взима наркотици.

Въпросният лаптоп в момента се смята, че е в притежание на ФБР.

Руди Джулиани каза за Фокс Бизнес, че лаптопът, който се разследва, "демонстрира с голяма доза вероятност", че Хънтър Байдън "е заплаха за децата, с които живее".

Той повтори обвинението си от миналата седмица, че има снимки на детска порнография на лаптопа на сина на Джо Байдън.

Водещата Бартиморо заяви, че иска да знае дали Джо Байдън е компрометиран от Китай. Руди Джулиани се съгласи, че е "до степен, че те крадат държавата ни".

"Те крадат нашата интелектуална собственост, а сега крадат и нашата свобода на словото", каза Джулиани.

"Те слагат човек в Белия дом, който е абсолютен мошеник и корумпиран, и който има дегенератско семейство" добави бившият кмет и адвокат на президента Тръмп.

"Той дори не е тук, това е като филм", заяви Джулиани.

 

 

Превод: СМ

Станете почитател на Класа