Пол Крейг Робъртс: Американската армия е опозорена и зле водена

Пол Крейг Робъртс: Американската армия е опозорена и зле водена
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.06.2021
  • Сподели:

След срещата на Байдън-Путин имаше фантастични коментари за намалено напрежение и избягване на война. Както обясних в моята рубрика и няколко интервюта, стига Вашингтон да има хегемонистични стремежи и да се нуждае от „руската заплаха“, за да оправдае своя бюджет за военно-охранителен комплекс и НАТО, малко може да се направи за намаляване на напрежението.

 

Срещата успя отново да представи Путин като тиранин, който трови и затваря политическите си опоненти

 

Що се отнася до военното напрежение, Вашингтон веднага повдигна военни опасности, като организира двуседмични военни учения съставени от 32 държави от 28 юни до 10 юли, близо до черноморското крайбрежие на Русия.

 

Според Вашингтон военната игра ще отработва „множество военни зони, включително амфибийна война, война с наземни маневри, водолазни операции, операции за морска забрана, противовъздушна отбрана, интеграция на специални операции, противоподводна война и операции за търсене и спасяване“

 

Русия предупреди за риска от смъртоносни инциденти и поиска военната игра да бъде прекратена.

 

Дори преди началото на военната игра британски военен кораб в руските води трябваше да бъде изгонен с предупредителни изстрели и заплаха от атака от страна на руски самолети.

 

Военната игра на Вашингтон е безотговорна и незряла. 32-те държави включват Сенегал, Мароко, Пакистан, Южна Корея, Полша. Наистина ли Вашингтон смята, че тези държави имат военноморски сили, способни да се борят с руските сили?

 

Това е безсмислена провокация от Вашингтон. Идиотизмът от този вид вероятно ще доведе до руски тихоокеански флот, провеждащ военни игри край бреговете на Хавай и в крайна сметка руски / китайски / ирански военноморски учения в Мексиканския залив.

 

Докато Вашингтон играе на много корав тип в Черно море, американската армия показва всички признаци на сриващ се морал.

 

Във авиобаза Нелис американските военновъздушни сили току-що организираха шоу с драг кралици (травестити), за да подобрят, по думите на Съвместния началник-щаб, „повишаването на морала и сближаването и военната готовност“.

 

„Гарантирането, че нашите редици отразяват и включват американския народ, е от съществено значение за морала, сплотеността и готовността на военните", казаха военните.

 

"Военновъздушната база на Нелис се ангажира да осигурява и защитава среда, която се характеризира с равни възможности, разнообразие и приобщаване", добавя армията.

 

Ето го. Сексуалната перверзия е от съществено значение за военния морал и готовност на САЩ. Какво трябва да мислят Русия, Китай и мюсюлманският свят? Докато Пентагонът се поддава на сексуална перверзия, Русия и Китай обучават мъже в реални битки.

 

Колко дълго още хетеросексуалните бели мъже ще служат в американската армия? Те вече страдат от дискриминация и унижение, като трябва да преминат обучение за чувствителност. Не мога да си представя, че морските пехотинци и парашутисти приемат драг кралици и транссексуални офицери.

 

 

Превод: СМ

Станете почитател на Класа