Уейн Дюпри: „Байдън трябва стегне граничната политика като Тръмп, иначе Америка е застрашена от колапс“

Уейн Дюпри: „Байдън трябва стегне граничната политика като Тръмп, иначе Америка е застрашена от колапс“
  • Публикация:  Ш.Меламед
  • Дата:  
    22.09.2021
  • Сподели:

Мигрантската криза в Съединените щати не показва признаци на затихване. Първо, те идват хиляди, незаконно и след като се установят, пристига втората вълна със семейството и приятелите. И така цикълът продължава. Да, Америка е страната на свободата и възможностите, но отворените граници са рецепта за бедствие; САЩ не могат да бъдат безплатен пропуск за всички, живеещи в държава от третия свят. Това масово изселване в нашата земя става неустойчиво и достига крайна точка.


За осем кратки месеца наблюдавахме Джо Байдън, който копае за себе си една дълбока политическа дупка след друга, до такава степен, че ръководителите му за контрол на щетите не могат да се справят. Всеки разумен, рационален човек може да види какво се случва на южната граница и то е трагично. Няма как да се скрие как демократите са готови да прокарат изкривената си идеология каквото и да се случи, независимо от цената му за американските граждани. При Доналд Тръмп не беше така.


Да, ние сме независима свободна държава, но това не означава, че трябва да бъдем нация, която останалият свят прекосява. Имаме закони, защото сме свободна държава. Когато нашият президент пренебрегва тези закони и не ги прилага, както видяхме на границата, ние вече не сме свободна, независима държава. И така честно е да се каже, че Байдън унищожава Америка.


В предизборната си кампания той даде на хората вярата, че ще бъдат посрещнати с отворени обятия, ако той бъде избран вместо Доналд Тръмп, и затова не е изненадващо, че сега имаме хиляди не-американци, които харчат трудно спечелените си долари и песо, за да дойдат тук въз основа на това убеждение. При Доналд Тръмп не беше така.


Но на Байдън не му пука. За него тези незаконно преминаващи са потенциални бъдещи избиратели на демократите, които ще бъдат примамвани с щедри облаги. Също така не е от значение, че те могат да бъдат престъпници, наркобосове или терористи. Те дори не трябва да се ваксинират.


Още по-лошо, това струва на нас данъкоплатците един тон пари - пари, които биха могли да бъдат полезни другаде. Тази администрация не работи за хората и ми се иска много повече от нас да видят това. При Доналд Тръмп не беше така.


Всеки, който подкрепя администрацията на Байдън изглежда има крайната цел за фундаментална трансформация на САЩ. Ако Байдън знаеше какво е лидерство, може би щеше да поеме мантията, но за съжаление идеята на човека за лидерство е да си яде сладолед или да кара колело, докато хуманитарна криза се разгръща на южната ни граница. Може би главнокомандващият забравя, че трябва да управлява нация?


Изглежда, че левичарите в нашето правителство искат да превърнат Америка в социалистически рай, а положението на границата е само една част от техния план за създаване на хаос и разделение. Както всички последователи на Карл Маркс знаят, първо трябва да унищожат Америка, преди да могат да я възстановят по свой образ и подобие.


Не преувеличавам, когато казвам, че се страхувам, че тази нация е много близо до разпадане и причината не идва отвън, а отвътре. В края на 1800 -те и началото на 1900 -те години имаше много имигранти от Европа, всички те бяха обработвани на остров Елис. Много от тях се биха и загинаха под американското знаме през Първата и Втората световна война. Тези хора биха предпочели да умрат, отколкото да отидат на социално подпомагане, което по това време се наричаше „облекчение".


Сега ситуацията е много по -различна. Пускаме хората да влизат нелегално в страната и след това харчим долари на данъкоплатците, за да ги настанят, да ги хранят и да им предоставят безплатно здравеопазване. Мнозина от тях ще свършат с нарушаване на закона. Чудно ли е, че се страхувам за бъдещето? И когато дойде крахът, изборите ще останат в миналото и само най-силните ще оцелеят.


Повече от всякога нашата нация наистина се нуждае от силен лидер и тези демократи, които имат намерение да унищожат Америка, трябва да бъдат спрени.


При Доналд Тръмп не беше така.
Уейн Дюпри

Станете почитател на Класа