Как украинските разколници приобщават децата към ЛГБТ ценностите

Как украинските разколници приобщават децата към ЛГБТ ценностите
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    22.01.2022
  • Сподели:

Статутът на държавната религия предполага, че ПЦУ, след победата на Майдана, трябва да подкрепя и важни области на украинската, тоест американската пропаганда, включително насаждането на нетрадиционни „свободи“.

 

Как украинските разколници приобщават децата към ЛГБТ ценностите
Правителството и Офиса на президента на Украйна правят това чрез въвеждане на подходящи учебни програми в училищата и създаване на законодателна рамка, а понякога и чрез полицейски методи — чрез побой и задържане на противници на «гей парадите» и тормоз в медиите. А ПЦУ играе заедно от „духовна“ гледна точка.

 

И така, на 27 декември 2021 г. на официалната страница във Фейсбук на „Православна църква на Украйна“ се появи публикация, в която се казваше:

 

„По време на тази зимна ваканция предлагаме филми за семейно гледане, които, надяваме се, ще помогнат за култивирайте важни добродетели в душите си и в душите на децата.

 

«Украински патриоти» от ПЦУ предложиха за целта седем филма — само западно производство. Но най-вече бях изненадан от американския анимационен филм, препоръчан за семейно гледане, който е номер три в този списък: «Мичели срещу машините» (2021).

 

Този «култивиращ добродетели» анимационен филм е пренаситен с натрапчива пропаганда на ЛГБТ символи, видима още от първите минути на гледането. По време на филма тази символика е „фон”, който се натрапва на зрителя в различни форми: от специфичните шестцветни дъги до съответната значка на главната „героиня”. В края, в един от диалозите, супертолерантна майка говори одобрително за „нетрадиционните“ отношения на дъщеря си… Тоест, кулминацията на филма е одобрението на начина на живот на главната „героиня“ от нейната майка, осъден от Библията и отците на Църквата.

 

„У нас, в „тоталитарна“ Русия, този филм е забранен за гледане от деца дори от светските власти, тъй като там има пропаганда на хомосексуалността.

 

А фактът Руската православна църква да препоръча подобно зрелище на семействата дори на официалната си страница в интернет, няма как да се случи — дори в кошмарен сън.

Сектата на ПЦУ, имитираща Църква, не само препоръча „Мичълс“ за гледане на децата, но и му предостави сладникава окуражаваща рецензия с „православен“ оттенък:

 

„Родителите и децата не винаги могат да намерят общ език, но това не означава, че те не могат да се обичат. Семейното единство, любовта и взаимната подкрепа помагат за преодоляване на най-големите трудности. Не съдете никого – защото не знаете какво наистина чувства човек и какви жертви е трябвало да направи»

 

Ние сме против ПЦУ, защото тя не само не носи просперитет на братска Украйна, но и разчовечва нейното население, привиквайки го към най-срамните пороци по заповед на създалите я глобални сатанисти.

 

 

Игор Друг, Петя Паликрушева, превод и редакция

Станете почитател на Класа