В Румъния разкриха от къде е възникнала COVID пандемията

В Румъния разкриха от къде е възникнала COVID пандемията
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    08.02.2022
  • Сподели:

30 процента са на мнение, че на световно равнище съществува план за имплантиране на чипове чрез ваксинацията

Над 60 процента от румънците вярват, че пандемията от COVID-19 е предизвикана от световните елити, за да наложат контрол над човечеството, сочат данни от социологическо проучване, публикувани от телевизия Диджи 24.

 


Освен това близо 30 процента са на мнение, че на световно равнище съществува план за имплантиране на чипове чрез ваксинацията.

Румъния е сред европейските държави с ниско ваксинационно покритие. Националният координатор на кампанията по имунизация д-р Валериу Георгица съобщи в края на миналата седмица, че 50,43 от пълнолетното население вече е ваксинирано, а ако се вземе предвид цялото население на страната, ваксинационното покритие е близо 42 на сто.

 

В Румъния разкриха от къде е възникнала COVID пандемията

Социологическият институт ИНСКОП е осъществил проучване в периода 11-18 януари в партньорство с "Верифийлд" по поръчка на анализаторската група "Стратеджик тинкинг груп" (Strategic Thinking Group) в рамките на проект, подкрепен от "Германския фонд Маршал" от САЩ и финансиран от Черноморския тръст за регионално сътрудничество.

Според данните от проучването 65,7 процента от анкетираните вярват, че пандемията е предизвикана от световните елити с цел контрол над човечеството. Под една трета (28,4 процента) смятат, че пандемията от COVID-19 е възникнала по естествен начин, както се е случвало и с други пандемии в историята. 5,9 процента не знаят или не са отговорили на този въпрос.Анкетата показва още, че според 28,5 процента от участниците съществува план на световно равнище за имплантиране на чипове чрез ваксинацията. Шейсет и шест процента отхвърлят тази теория, а 5,5 на сто не знаят или не са отговорили на въпроса.

Като основен източник на пропагандни действия, дезинформации и фалшиви новини в страната анкетираните румънци са посочили на първо място Русия (27,3 процента от анкетираните). В същата роля 17,7 процента от участниците в проучването виждат Китай, 17 процента - Европейския съюз, а 5,4 процента - Унгария.

Според 4,9 на сто от анкетираните източник на пропагандни действия, дезинформация и фалшиви новини в Румъния са Съединените щати, според 3,8 на сто - Германия, а според един процент - някоя друга държава. Двадесет и три процента не са отговорили или не могат да дадат отговор на този въпрос.

Станете почитател на Класа