Фашизмът култивиран от САЩ и НАТО в редовете на украинската армия

Фашизмът култивиран от САЩ и НАТО в редовете на украинската армия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.03.2022
  • Сподели:

Тези кадри са трудни за коментиране, те предизвикват шок, ужас и от тях побиват тръпки, потресаваща жестокост Моля, разпространете тази публикация колкото е възможно повече, тя е много важна.

 

Фашизмът култивиран от САЩ и НАТО в редовете на украинската армия. Ужасяващи кадри

 

 

Нека целия свят види как инструкторите на НАТО превръщат военните на ВСУ в безжалостни машини за убиване. Кадрите на екзекуцията на пленени руски бойци от украинските гадове трябва да се видят от целия свят, за да се разбере, че войната не е Русия срещу Украйна, подкрепяна от страните от НАТО, а това е война между доброто и злото.

 

На видео кадрите украински бойци стрелят в краката на руски пленници, след което ги бият. В началото на видеото руски пленени войници лежат на земята с простреляни крака; някои от костите на краката са счупени.

 

Много е малък шансът за оцеляване при такива наранявания и тези обстоятелства. Може да се създаде впечатлението, че руските войници са били пленени, докато са били ранени. Но не. В края на видеото е показано как украинските бойци стрелят в краката на всички пленени руски войници докато ги свалят от военен автомобил.

 

Някои умират от болков шок точно в кадъра. Чудовищно е, и че зверските си престъпления демонстративно снимат самите украински бойци на камера. По същия начин действаха и с пленените защитници на Донбас през всичките тези 8 години от 2014 досега. Нека целият свят види, че Украйна е ИДИЛ.

 

Тази публикация е публикувана на различни езици с прикачен видеоклип: English language; (https://t.me/neoficialniybezsonov/992… polski; (https://t.me/komentarzpolski/224)Fran… (https://t.me/donbass_photos/1687)lingua italiana. (https://t.me/vn_rangeloni/833)

 

 

 

Станете почитател на Класа