«Правда», Сърбия: Европа става жертва на собствената си русофобия

«Правда», Сърбия: Европа става жертва на собствената си русофобия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    29.03.2022
  • Сподели:

Европа се превръща в жертва на собствената си русофобия и това изглежда много странно, тъй като Русия изпълнява всички договорени енергийни задължения, изпращайки безотказно нефт и газ към Европа и други региони. Въпреки това цените се покачват, но не по вина на Русия. Една от германските газови компании рязко вдигна цените за крайните потребители с цели 25% и тази мярка засегна 400 000 германци. Но това е само началото, тъй като могат да последват масови фалити на компании и рязко нарастване на безработицата.

 

Превод от «Правда», Сърбия:

 

"Правда", Сърбия: Европа става жертва на собствената си русофобия

 

Заради настоящата криза американците са готови да се помирят дори с онези страни, срещу които наложиха незаконни ограничения.

 

Сега вече искат да сключат мир с Иран, Венецуела…

 

Вероятно скоро ще дойде ред на Русия.

 

Но дотогава Дженифър Псаки ще продължи да убеждава американските граждани, че Русия е виновна за поскъпването на горивата.

 

Особено комично е, че евробюрократите, заради безсмислените си санкции, призовават обикновените граждани да затегнат коланите и да свикнат с живота в студа.

 

Може би скоро ще ги посъветват да ядат по-малко.

 

Настъпват тежки времена. За всички.

 

Европейският съюз използва всичките си възможности, за да наложи санкции срещу Русия, а Москва едва започна да им отговаря със собствени мерки, пише «Правда».

 

В резултат всичко ще завърши спобеда за Русия, убеден е авторът на статията.

 

 

Петя Паликрушева, превод и редакция

Станете почитател на Класа