Пророческата статия на британско издание

Пророческата статия на британско издание
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    22.08.2022
  • Сподели:
През януари 2022 г. британски вестник публикува статия, в която се казва, че Владимир Путин планира да раздели и завладее Европа, но не по военен път.
 
Пророческата статия на британско издание
Журналистите пишат, че умелата политика на Путин ще доведе до разкол в Европа с голяма вътрешнополитическа криза, включително оставки на правителства.
Авторите допълват още, че САЩ също ще се поддадат на «плана на Путин» и ще натикат самите себе си в задънена улица.
 
Пророческа статия… ????
 
Той не е ангел, не е злодей, не е гений…той е Путин — човекът, който очевидно владее до съвършенство диалектическия материализъм на дядо Маркс (макар никога да не го признава) в частта, която се отнася до причинно следствената връзка между общите природни, икономически явления, факти, закони…и връзката и отражението им върху общественото съзнание, а и обратното действие.
 
Познавайки горното, умелият политически лидер се превръща наистина в «гениален» тактик и стратег, защото не е нужно да си гадател, за да предскажеш резултата от даден процес или явление и съответно да го предизвикаш, ако си умен и ако владееш диалектическия материализъм.
 
Не е нужно да си пророк, за да предвидиш и използваш факта, че дадени количествените изменения ще доведат рано или късно до качествени промени, че битието определя съзнанието, затова е крайно неблагоприятно за който и да е човек на властта сам да си създава кризи от малоумие, послушание или продажност, които неминуемо ще доведат до собствения му крах, че действителността може да се промени наистина, ако удариш по ПРИЧИНАТА, а не по СЛЕДСТВИЕТО на даден процес или явление…
 
Защо кризата се вихри в пълна сила в САЩ, ЕС, БГ и т.н. по света?
 
Защото в гореизброените и техните марионетки по света и у нас властват идеологически тъпи, необразовани и крайно неграмотни политици, самовлюбени, повърхностни, с ограничен кръгозор…, на които черепната кутия им служи само като основа за израстване на косата.
 
Да, Путин е УМЕН!
 
Затова Русия е обречена на победа!
 
А дядо Маркс наистина е велик!

Петя Паликрушева

Станете почитател на Класа