Дугин с първи думи след трагедията: Дори и с кървав терор няма да ни сломят!

Дугин с първи думи след трагедията: Дори и с кървав терор няма да ни сломят!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.08.2022
  • Сподели:

"Нашите сърца жадуват не просто мъст или възмездие. Това е прекалено дребнаво, не по руски. Нужна ни е единствено нашата Победа. На нейния олтар положи своя девически живот моята дъщеря. Така че, победете, моля ви!", призовава той руските воини

 

 

Философът и идеолог на "Руския свят" Александър Дугин излезе с първо обръщение след подлото убийство на дъщеря си Дария. Той призова руските воини към Победа и обеща: "Няма да ни сломят!". За посланието му съобщава телевизия "Царьград".

Александър Дугин направо заяви, че терористичният акт е извършен от "нацисткия украински режим". Даря беше убита пред очите на баща си, припомня телевизията.

"Тя беше прекрасна православна девойка, патриотка, военен кореспондент, експерт на централните телевизии, философ. Нейните прояви и репортажи бяха винаги дълбоки, аргументирани и сдържани. Тя никога не е призовавала към насилие и войни. Тя беше изгряваща звезда в началото на своя път. Враговете на Русия я убиха подло, крадешком…", заявява Александър Дугин.

Той заявява, че руският народ не може да бъде сломен дори с такива "непоносими удари". Случилото се е опит да бъде сломена волята чрез "кървав терор", но враговете на Русия няма да постигнат целите си, уверява той.

"Нашите сърца жадуват не просто мъст или възмездие. Това е прекалено дребнаво, не по руски. На нас ни е нужна единствено нашата Победа. На нейния олтар положи своя девически живот моята дъщеря. Така че, победете, моля ви!", призовава Александър Дугин. "Нека и сега тя да вдъхновява синовете на нашето Отечество за подвиг".

 

Станете почитател на Класа