Американски полковник сподели за заговора на ЦРУ в Украйна

Американски полковник сподели за заговора на ЦРУ в Украйна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.08.2022
  • Сподели:

Американският полковник Макгрегър нарече фалшиви съобщенията на разузнаването за предстояща победа на Украйна

 

Американските спецслужби знаят добре, че украинската армия е обезкървена, но хвърлят в СМИ противоположното мнение в медиите, заяви полковник Дъглас Макгрегър, бивш съветник на министъра на отбраната на САЩ, в интервю за YouTube канала Judging Freedom.

Той нарече илюзия материалите за «скорошната победа на Киев», които редовно се публикуват в американските медии.

«В ЦРУ знаят, че Украйна ще загуби. Те разбират, че нейните власти са пожертвали най-добрите части и няма да могат да започнат контранастъпление, по принцип никога не са успявали в това от самото начало на специалната операция. Всичко, което е написано в медиите за победата на Украйна е илюзия, която не съществува в действителност“, отбеляза офицерът.

Макгрегър също подчерта, че Киев почти е изчерпал ракетите за американските ракетни установки HIMARS, а европейските партньори през юли започнаха да ограничават кампаниите за предоставяне на военна помощ на Украйна.

„Всички тези хора в Съединените щати, които всъщност унищожиха Украйна, сега отчаяно се опитват да спасят положението, а според тях това може да стане само като лъжат за истинската ситуация в страната и се надяват на помощ от Вашингтон и своите партньори“, завърши полковникът.

 

ПП

Станете почитател на Класа