Меган: Битката за поверителност с Mail on Sunday коства отношенията на Хари с баща му

Меган: Битката за поверителност с Mail on Sunday коства отношенията на Хари с баща му
  • Публикация:  Ш.Меламед
  • Дата:  
    30.08.2022
  • Сподели:

Херцогинята на Съсекс каза, че битката за поверителността на нея и принц Хари с Mail on Sunday е коствала на съпруга й връзката му с баща му. В интервю за списание Cut Меган обсъди как токсичната таблоидна култура е разкъсала семейството й и херцога на Съсекс.
The Mail on Sunday публикува подробности за писмо, което звездата от Suits написа на баща си, умолявайки го да спре да говори с репортери, а Меган успешно съди вестника за нахлуване в личния живот.
„Хари ми каза: „Загубих баща си в този процес", каза Меган пред списание New York, добавяйки, че не вярва, че събитията трябва да се развият по същия начин за Хари, както за нея и нейния отчужден баща, Томас Маркъл. Меган каза, че вярва, че ако синът й Арчи беше на училище в Обединеното кралство, тя нямаше да може да го остави или вземе, без да я наблюдават 40 фотографи и журналисти. „Съжалявам, имам проблем с това. Това не ме прави обсебена от личния живот. Това ме прави силен и добър родител, защитаващ детето си." каза херцогинята
Меган също каза, че вярва, че има „място за прошка" между нея и кралското семейство. „Мисля, че прошката е наистина важна", каза тя пред списанието. „Необходима е много повече енергия, за да не простиш, но са необходими много усилия, за да простиш. Наистина положих активни усилия, особено знаейки, че мога да кажа всичко".
По-рано тази седмица в своя подкаст Archetypes Меган разкри, че по време на обиколката на семейство Съсекс в Южна Африка Арчи е избегнал на косъм пожар в спалнята си. Въпреки че бяха разтърсени и обляни в сълзи, двойката трябвало да отиде на друго официално събитие. Меган каза, че двойката е оставила Арчи в резиденцията, в която са отседнали, преди да отидат на годеж, а тогавашната му бавачка е взела тогавашното четиримесечно дете със себе си долу, за да вземе лека закуска, преди да го остави долу за дрямка. Докато тя беше долу, нагревателят в детската му стая се запалил, в стая без детектор за дим.
Говорейки за вътрешния смут, който публичните фигури могат да изпитат зад кулисите, тя добави: „И толкова много, мисля, че визуално фокусът в крайна сметка е върху това как изглеждаш, вместо върху това как се чувстваш."

Станете почитател на Класа