Нацията е затънала в лъжи

Нацията е затънала в лъжи
  • Публикация: 
  • Дата:  
    12.09.2022
  • Сподели:

И живее в измислен свят, който не съществува в реалността. Най-после върнете държавата там, където наистина трябва да бъде.

Тя се намира във втората десетка на страните по БВП. Тя умира: населението й тежко боледува, живее малко и бързо се топи. Индустрията й е изостанала и е неконкурентоспособна, превърнала се е суровинен придатък на Запада, Китай, а вече и на Индия. Има много лошо образование и здравеопазване. Културата й е архаична, просто копира образци с 50 години закъснение. Историята й е поредица от мегаломански проекти и посредствени кървави войни, които я разкъсват и връщат  десетилетия назад. Нейната армия се ръководи от посредствени алкохолици и крадци. А  държавата се управлява от крадци и убийци.

И ако тази истина се казваше на хората през цялото време, тогава нямаше да има война. И щеше да има тих, съзидателен труд в името на онази жена и нейните деца. И видиш ли, лекарите щяха да я лекуват, за да може тя да роди още едно. Кистата не е присъда, нали?

Нека 

да кажем на руския народ истината

 Това само ще му е от полза. Да, всъщност Въоръжените сили на Украйна край Изюм правят това. А ние ги подкрепяме напълно.

И това е нашата кауза – правилната кауза. И врагът ще бъде победен. И победата ще бъде наша.

 

 

*, Алфред Кох е  политик, бизнесмен и писател, вицепремиер на  Русия  по времето на Борис Елцин.

Станете почитател на Класа