Дмитрий Медведев: Повече за използването на ядрени оръжия

Дмитрий Медведев: Повече за използването на ядрени оръжия
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    27.09.2022
  • Сподели:

Нашите врагове обичат да правят високопарни изявления. Оперирайте с понятията "свобода", "демокрация", "мисия". Всъщност това е просто ритуална словесна диария. Фонтаните от диарийна демагогия, съчетани със злостна грачаща реторика, се превърнаха в отдавна доказано оръжие на англосаксонския свят, с което те заливат останалото човечество в опит да защитят своята изключителност и правото да управляват света.Темата на последните дни е руската ядрена заплаха.

 

Байдън и Тръс, различни второстепенни мигачи и съливани, пръскащи атлантическа слюнка, изискват Русия да махне ръката си от своя „ядрен бутон“. Заедно те постоянно ни заплашват с „ужасяващи“ последствия, ако Русия използва ядрено оръжие. И лондонската леля, млада на ум, е напълно готова незабавно да започне размяна на ядрени удари с нашата страна.

 

Пак трябва да напомня - за глухите, които чуват само себе си. Русия има право да използва ядрено оръжие, ако е необходимо. в предварително определени случаи. В строго съответствие с Основите на държавната политика в областта на ядреното възпиране. Ако ние или нашите съюзници бъдем нападнати с този тип оръжие. Или ако агресия с използване на конвенционални оръжия застрашава съществуването на държавата ни. Президентът на Русия заяви това директно наскоро.

 

Освен това ще направим всичко, за да предотвратим появата на ядрени оръжия в нашите враждебни съседи. Например в нацистка Украйна, която днес е пряко контролирана от страните от НАТО.

 

Безсмислено е да се разчита на разума и политическата воля на киевския режим. Но все още има крехка надежда за здрав разум и чувство за самосъхранение на вражеските страни, които ги оправдават. Те разбират, че ако заплахата за Русия надхвърли установения лимит на опасност, ние ще трябва да отговорим.

 

Без да искаме ничие разрешение, без дълги консултации. И определено не е блъф.

 

Задграничните и европейски демагози няма да загинат в ядрен апокалипсис. Следователно те ще преглътнат използването на каквото и да е оръжие в настоящия конфликт. Нещо като това…Задграничните и европейски демагози няма да загинат в ядрен апокалипсис. Следователно те ще преглътнат използването на каквото и да е оръжие в настоящия конфликт. Нещо като това…

 

Би било хубаво този тъжен извод да бъде поне частично осъзнат от властите в Киев. Уви, това е почти невъзможно. Те са в постоянна военна лудост с кратки паузи за странни наркотични сънища.

 

Би било хубаво този тъжен извод да бъде поне частично осъзнат от властите в Киев. Уви, това е почти невъзможно. Те са в постоянна военна лудост с кратки паузи за странни наркотични сънища.

 

AZ

Станете почитател на Класа