Собянин: Засилените мерки за сигурност в Москва няма да се отразят на всекидневието на хората

Собянин: Засилените мерки за сигурност в Москва няма да се отразят на всекидневието на хората
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    20.10.2022
  • Сподели:

"В същото време трябва да кажа, че на този етап няма да бъдат въвеждани никакви мерки, които да ограничат нормалния ритъм на живота в града", категоричен бе кметът на Москва

 

 

Засилените мерки за сигурност в Москва на този етап няма да се отразят на всекидневието на жителите на руската столица, заяви кметът на града Сергей Собянин, цитиран от Франс прес.

"В изпълнение на указите (подписани днес от президента Владимир Путин) ние взимаме необходимите мерки за подобряване на сигурността на гражданските обекти и на обектите от критично значение", написа Собянин в блога си.

"В същото време трябва да кажа, че на този етап няма да бъдат въвеждани никакви мерки, които да ограничат нормалния ритъм на живота в града", категоричен бе кметът на Москва.

По-рано днес руският президент нареди въвеждането на военно положение в четирите украински региона, които миналия месец страната обяви за своя територия, а именно - Донецка, Луганска, Херсонска и Запорожка област.

По нареждане на Путин бe обявено и засилване на мерките за сигурност в Южния и в Централния федерален окръг, в който се намира Москва.

 
   
 

 

 

Станете почитател на Класа