В Германия разкриха кога Зеленски ще започне да моли за примирие с Русия

В Германия разкриха кога Зеленски ще започне да моли за примирие с Русия
  • Публикация: 
  • Дата:  
    19.11.2022
  • Сподели:

Читателите на Die Welt са убедени, че Зеленски ще започне да моли за примирие с Русия

 

В Германия разкриха кога Зеленски ще започне да моли за примирие с Русия

 

 

Читателите на германското издание на Die Welt разкритикуваха изявлението на президента на Украйна Владимир Зеленски, в което той отхвърля възможността за „краткосрочно примирие“ с Русия.

Мнозина изразиха увереност, че украинският лидер ще започне да «моли» за примирие веднага щом западните страни спрат да финансират Киев.

«Разбира се, Зеленски отхвърля всичко, което може да изтощи неговите парични резерви. Той ще вие ​​за примирие, когато Западът спре паричните потоци към украинската страна», изрази мнението си един от потребителите.

«Ако бях на мястото на Зеленски, бих се съгласил дори на дългосрочно примирие. Той е непоносим», пише друг коментатор.

„Нека изчакаме и видим какво ще каже, когато републиканците в Камарата на представителите му спрат кранчето за пари“, предлага друг читател.

„Зеленски се интересува само от оръжия и пари, повечето от които отдавна са разпределени между украинските чиновници. Защо този лъжец все още получава помощ?“ пита четвърти потребител.

„Той може само да иска, а по някаква причина нашето наивно правителство му вярва… или е изгодно да му вярва“, предполага петият коментатор.

По-рано прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков, говорейки за възможността за диалог с Украйна, заяви, че Москва е отворена за преговори, тази позиция е добре известна на Киев.

В същото време украинската страна не желае никакви преговори, заяви той. Както подчерта Песков, всички преговори имат цели, руските цели са добре известни и те «могат да бъдат постигнати или чрез специалната военна операция, или чрез преговори», а «Русия е отворена и за двете».

 

 

ПП

Станете почитател на Класа