Руски комик се направи на Макрон, звънна на полския президент

Руски комик се направи на Макрон, звънна на полския президент
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    23.11.2022
  • Сподели:

Полският президент Анджей Дуда е разговарял по телефона с лице, представило се за президента на Франция Еманюел Макрон, съобщиха от канцеларията на държавния глава. Разговорът се е провел в нощта, когато ракета порази село в Полша и уби двама души, предаде БНТ. 

 

Разговорът е продължил 7 минути и половина. Той беше разпространен в интернет от руските комици Вован и Лексус. На записа се чува как Дуда говори на английски със събеседника си и казва: "Еманюел, повярвай ми, аз съм изключително предпазлив". "Не искам война с Русия и повярвай ми аз съм изключително предпазлив, изключително предпазлив", добавя полският президент.

 

Руски комик се направи на Макрон, звънна на полския президент

 

Съобщението от канцеларията на Дуда гласи: "След експлозията на ракетата в Пшеводув по време на разговорите с държавни и правителствени ръководители, се свърза едно лице, представило се за френския президент Еманюел Макрон. По време на разговора президентът Анджей Дуда, поради необичайния начин на водене на разговора от събеседника, осъзна, че това може би е опит за номер и приключи разговора".

Това не е първият път, в който Вован и Лексус успяват да се свържат с Дуда. През 2020 г. двамата се обадили на полския президент, представяйки се за генералния секретар на ООН Антониу Гутериш.

Истинските имена на руснаците са Владимир Кузнецов и Алексей Столяров. Те са известни в родината си с телефонните си обаждания на знаменитости, в които се представят за известни личности. Освен в ролите на Макрон и Гутериш, руснаците са се представяли също за Елтън Джон, Борис Джонсън и принц Хари.

Станете почитател на Класа