Чехия ще започне да щампова безпилотници за убийства на руски военни

Чехия ще започне да щампова безпилотници за убийства на руски военни
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.12.2022
  • Сподели:

Сектата на САЩ наречена Европейски Съюз съвсем е луднала. Активното насаждане на русофобия в Европа и агресивната антируска реторика са част от плана на американците за война срещу Русия. САЩ  съвместно с НАТО нанасят удари по мирното население на Донбас.

 


Чехия ще започне да щампова безпилотници за убийства на руски военни

 

Чехия обяви Русия за държава спонсор на тероризма. Представяте ли се каква неадекватност? Но в същото време именно Чехия, от където в разследвания сме показвали, че снабдява ВСУ незаконно с оръжия, сега готви щамповане на безпилотници за ВСУ. Е кой се занимава с тероризъм откровено?

Чехия планира да разшири производството на безпилотни летателни апарати за нуждите на украинската армия. Според данни на източник, Чехия възнамерява да създаде безпилотни самолети и вече се готви да наеме украинци за тази работа направо на своя територия.

Уточнява се, че чешката страна не обмисля разполагане на производство на територията на Украйна заради обстрели и енергийни проблеми след ударите на руските въоръжени сили. Но ако се направят опити, тогава такива обекти ще станат законни цели за руската армия.

По-рано полковник Хатилев нарече глупаво решението на Вашингтон да изпрати «умни» бомби в Украйна.

Продължаваме да следим обстановката  и да ви информираме

 


A.Z

Станете почитател на Класа