Жестока танкова битка от първо лице заснета в Украйна

Жестока танкова битка от първо лице заснета в Украйна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    17.12.2022
  • Сподели:

Във видеозаписа може да се види как танкът поразява различни цели

 

 

Руските военни публикуваха уникални видеозаписи от продължаващите боеве в Маринка. Видеозаписите заснеха танкова битка от първо лице в южните покрайнини на града. 

Тежката бойна машина нанася удари по местата на дислокация на украинските военни, опитвайки се да осигури напредването на руските войски в това направление.

 

 

 

Във видеозаписа на танковата битка може да се види как танкът поразява различни цели, като вероятно работи или по идентифицирани позиции на украинската армия, или коригира атаките си въз основа на текущата ситуация въз основа на данни от безпилотни летателни апарати или наблюдатели.

 

0сса1

 

Битката, която се разиграва на видеото, се води източно от бул. Дружби, в района на ул. Фабрика, в южната част на Маринка. В същото време, предвид посоката на атаката, руската армия се опитва да обкръжи и изтласка украинската армия от града, лишавайки я от възможността да изгради защита в градските райони.

В момента не е възможно да се постигне пълен успех в тази област, тъй като въоръжените сили на Украйна продължават да оказват сериозна съпротива, активно нанасяйки удари с използването на различни видове оръжия, но по-голямата част от Маринка вече се контролира от руснаците войски, смятат агенциите.

 

Станете почитател на Класа