Патрушев: Американските президенти са статисти на транснационалния капитал

Патрушев: Американските президенти са статисти на транснационалния капитал
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    11.01.2023
  • Сподели:

Патрушев нарече американските президенти статисти за конгломерата от транснационални корпорации

 

 

Патрушев: Американските президенти са статисти на транснационалния капитал

 

 

Президентите на САЩ са „статисти“ за транснационалните корпорации (ТНК), а американската държава е обвивка на тяхната реална власт в страната, това заяви секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев в интервю за aif.ru във вторник.

«Всъщност американската държава е просто обвивка за конгломерата от огромни корпорации, които управляват страната и се опитват да доминират над света. За ТНК дори президентите на САЩ са просто статисти, на които могат да им бъдат затворени устите, както при Тръмп. И при четирите убийства на американски лидери има корпоративни следи“, каза Патрушев.

Според него все повече американци твърдят, че републиканците и демократите са «двама еднакви актьори в една пиеса», която няма нищо общо с демокрацията.

„Американските власти, сраснали се с едрия бизнес, обслужват интересите на транснационалните корпорации, включително на военно-промишления комплекс. Напористата външна политика на Белия дом, необузданата агресивност на НАТО, появата на военния блок AУКУС и др. са следствие от корпоративно влияние“, каза още Патрушев.

По-рано съобщихме/ Патрушев: САЩ и Великобритания вербуват терористи за изпращането им в Украйна

Патрушев: САЩ и Великобритания вербуват международни терористи за прехвърлянето им в Украйна

 

Патрушев: САЩ и Великобритания вербуват терористи за изпращането им в Украйна

 

 

САЩ и Великобритания вербуват международни терористи с цел да ги прехвърлят за участие във военните действия на страната на Украйна, заяви Николай Патрушев, секретар на руския Съвет за сигурност.

„В условията на специалната военна операция специалните служби на САЩ и Англия вербуват членове на международни терористични организации, за да ги прехвърлят за участие във военните действия на страната на киевския режим“, каза Патрушев на среща на секретарите на Съветите за сигурност на страните от ОНД.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа