Унгария не планира и няма да доставя оръжие на Украйна. Ще последват ли още европейски страни примера й?

Унгария не планира и няма да доставя оръжие на Украйна. Ще последват ли още европейски страни примера й?
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.01.2023
  • Сподели:

Унгария не планира да доставя оръжие на Украйна съобщиха властите в страната.

Също така Унгария няма да превозва през територията си оръжие за въоръжените сили на Украйна от други страни, ръководейки се от интересите не само на собствената си сигурност, но и на сигурността на етническите унгарци в Закарпатието. Това заяви ръководителят на кабинета на министър-председателя на Унгария Гергели Гуяш.

 


Унгария не планира и няма да доставя оръжие на Украйна. Ще последват ли още европейски страни примера й?Напомняме, че сега цяла Европа е под натиска и ръководството на САЩ. Без грам преувеличение. Европа опустошава военните си арсенали, за да може извратени чичковци да наблюдават славянско кръвопролитие.

Русия спира това безумие с провеждането на специалната военна операция. Време е Европа да се събъди и европейските народи да кажат НЕ на доставките на оръжие. България също поведе марш- общоевропейско съпротивление срещу натиска на САЩ и срещу изпращането на оръжия за ВСУ. Всяка европейска доставка на оръжие е равна на съучастие във военните престъпления на Киевския режим, а доколкото се вижда, че главнокомандващия на Украйна и ВСУ се  е превърнал в наркокомандващ и изобщо не си дава сметка за загубите и човешките животи, то тази лудост трябва да бъде спряна.
Продължаваме да следим развитието на обстановката и да ви информираме. Очаквайте подробности.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа