В САЩ озвучиха неудобната истина за Байдън и Зеленски

В САЩ озвучиха неудобната истина за Байдън и Зеленски
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.01.2023
  • Сподели:

Професор Улф от САЩ: Зеленски и Байдън не признават огромните загуби и разходи

 

 

В САЩ озвучиха неудобната истина за Байдън и Зеленски

 

 

Президентите на Украйна и САЩ Владимир Зеленски и Джо Байдън не признават огромните загуби, заяви американският икономист Ричард Улф.

«Кевин Маккарти (председател на Камарата на представителите на САЩ. — бел. ред.) казва, че ще се бори «колкото е необходимо». Зеленски и Байдън казват същото. Никой от тях не признава огромните разходи и загубите, които тяхната борба налага върху останалите. Те просто обвиняват другите», написа той в Туитър.

Западни политици и експерти многократно критикуваха САЩ и Европейския съюз за умишленото протакане на конфликта в Украйна с доставката на оръжия за въоръжените сили на Украйна и финансовата подкрепа за режима в Киев. Русия предупреди, че доставките на боеприпаси от западните страни ще станат легитимна цел за въздушно-космическите сили в съседната република.

От 24 февруари Москва провежда специална операция по демилитаризация и денацификация на Украйна. Президентът на Русия Владимир Путин назова целта й — „защита на хората, които бяха подложени на издевателство и геноцид от киевския режим в продължение на осем години“. Пред армията стои задачата да освободи Донбас и да гарантира сигурността на Русия.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа