Танк Т-90М "Прорив" майсторски избегна нападение от украинска ракета

Танк Т-90М "Прорив" майсторски избегна нападение от украинска ракета
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.01.2023
  • Сподели:

Дрон, засне на видео момента, в който руски танк Т-90М Прорив избягва атаката на ПТРК.

 

 

По време на активните боеве между руските и украинските военни в района на линията Сватово-Кременная руският танк демонстрира много интересна маневра за избягване на противотанковата ракетна система на противника. 

По време на атаката срещу укрепения район на украинската армия руският танк, след като успешно стреля по землянката от главния калибър, успя да избегне атаката на украинските ПТРК, демонстрирайки доста широките възможности на своята защита, пишат чуждите агенции.

 

Зрелищно ВИДЕО: Танк Т-90М "Прорив" майсторски избегна нападение от украинска ракета

 

На видеозаписи, заснети от безпилотен летателен апарат, можете да видите как руският танк Т-90М Прорив, навлязъл в позиция, обстрелва укрепената линия на украинските войски. След няколко точни попадения украинските военни направиха опит да атакуват руския танк с противотанкова ракетна система, но по всяка вероятност планът на украинските военни беше разкрит, преди последните да успеят. 

След изтеглянето се задействал комплексът ТШУ-2 "Щора-1", което създава смущения за работата на украинските военни.

Към днешна дата това е първият документиран случай на задействане на системата за защита ТШУ-2 "Щора-1" и в хода на "операцията" комплексът явно е доста ефективен.

 

01гггнил

 

Станете почитател на Класа