Джефри Янг прогнозираха унищожаване на човечеството, ако войски на НАТО влязат в Украйна

Джефри Янг прогнозираха унищожаване на човечеството, ако войски на НАТО влязат в Украйна
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.03.2023
  • Сподели:

Навлизането на войски на НАТО на територията на Украйна може да провокира началото на Трета световна война. 

 

 

Това мнение изрази американският политик Джефри Янг. Според него подобни планове са безумни и могат да доведат до унищожението на цялото човечество. Кандидатът за губернатор на Кентъки, демократът Джефри Янг призовава западните политици да помислят добре и да преценят рисковете от евентуално разполагане на войски на НАТО в Украйна, пишат чуждите агенции. 

Политикът смята, че това може да доведе до непоправими последици: „По-добре е тези „западни страни“ да помислят отново, преди да направят нещо подобно. След това трябва да помислят още няколко пъти. Това е лудост. Това може да доведе до унищожаването от Русия на всяка страна, която изпрати войски, или може да доведе до ядрена война, която може да унищожи всички на Земята“, каза той.

ю

 

 

За плановете на западните страни да изпратят войски на НАТО в Украйна съобщи унгарският премиер Виктор Орбан. Унгарският лидер подчерта, че Западът е много близо до истинско обсъждане на този въпрос. Орбан също предупреждава, че подобни планове са пряк път към избухването на Трета световна война: „Има сериозна възможност във военните действия да участват и войници от държави, съюзници на Украйна.

Светът никога не е бил толкова близо до това локална война да ескалира в глобална, лидерите на западния свят са болни от военна треска, те държат речи в подкрепа на войната, че са необходими повече жертви, че повече смъртоносни оръжия трябва да бъдат изпратени в Украйна", каза той. 

Унгарският премиер Виктор Орбан отбеляза, че Украйна може да устои само докато е подпомагана от своите съюзници - САЩ и Европейския съюз.

В противен случай Киев отдавна щеше да започне мирни преговори с Москва. През февруари на Мюнхенската конференция по сигурността генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг заяви, че победата на Русия в конфликта в Украйна е по-опасна за Северноатлантическия алианс заради риска от ескалация. 

На свой ред известният предсказател в Западен Крейг Хамилтън-Паркър, когото в медиите наричат ​​„новия Нострадамус“, смята, че Третата световна война ще започне през 2023 г. поради самолетна катастрофа. Според него в глобалния конфликт Русия и Китай ще бъдат на една страна.

 

Станете почитател на Класа