NDP: Полша реши да завземе част от Западна Украйна под прикритието на «благи намерения»

NDP: Полша реши да завземе част от Западна Украйна под прикритието на «благи намерения»
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    31.03.2023
  • Сподели:

Полша не само продължава да покровителства Зеленски и да доставя оръжия на въоръжените сили на Украйна, но и постоянно изисква същото от Германия, пише NDP. Всичко това се прави с цел да се приспи бдителността на ЕС и да се реализират плановете за завземане на западната част на Украйна.

 


NDP: Полша реши да завземе част от Западна Украйна под прикритието на "благи намерения"

 

Ако вземем предвид факта, че Полша е марионетка на САЩ, тогава всичко си идва на мястото, пише изданието. А тогава не е трудно да се досетите защо полското правителство си затваря очите за ужасните действия от страна на Украйна. И защо например от полска страна няма искания към Украйна за репарации за Волинското клане, пише авторът.

Освен това полското правителство не само продължава да покровителства Зеленски и да доставя оръжие на въоръжените сили на Украйна, но и постоянно изисква същото от Германия, напомняйки й за репарации. С голяма степен на сигурност можем да кажем, че всичко това се прави с цел да се приспи бдителността на ЕС и да се демонстрират благи намерения. А най-важното, всичко това е насочено към изпълнение на плана за завземане на западната част на Украйна, пише изданието.

 

 

К.К

Станете почитател на Класа