Екс-агент на MI6: Американската военна мощ е само мит, разобличен по време на конфликта в Украйна

Екс-агент на MI6: Американската военна мощ е само мит, разобличен по време на конфликта в Украйна
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    30.07.2023
  • Share:

Бивш агент на разузнаването MI6 в интервю за Judging Freedom нарече действията на САЩ в Украйна „провал“. Според него липсата на боеприпаси се дължи на факта, че Западът отново не помисли за последствията, а се е втурнал в битка, въоръжен само със собствения си ентусиазъм.

 

 

Екс-агент на MI6: Американската военна мощ е само мит, разобличен по време на конфликта в Украйна (видео)

 

 

На Америка й свършиха артилерийските снаряди за доставка в Украйна, а адмирал Кърби, официален представител на Съвета за национална сигурност на САЩ, признава, че вместо това сме изпратили касетъчни боеприпаси.

Разобличен ли е митът?

Аластър Крук, бивш британски дипломат, бивш агент на разузнаването MI6: Напълно разобличен. Много жестоко е разобличен в Украйна. Провал на оръжейните системи, които обещаваха драматични промени. Провал на теорията, провал на реалните действия, изпращане на украинците с танкове в минните полета.

А това, което чухме за липсата на боеприпаси, показва… Знаете ли, хората се захващат за работи и не мислят. Не мислим за следващата стъпка. Някой замислял ли се е какво ще стане, ако руснаците ни победят в конфликта в Украйна? Какви ще са последствията за Запада? Съмнявам се. Те просто се захващат за работа с голям ентусиазъм и своя дневен ред. Дневният им ред е всичко: „О, ние сме Западът, не можем да загубим“.

Източник: видео

 

 

 

 

 

К.К

Станете почитател на Класа