Скот Ритър: Украйна ще трябва да избере един от двата лоши варианта

Скот Ритър: Украйна ще трябва да избере един от двата лоши варианта
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    30.07.2023
  • Share:

Бившият офицер от американското военно разузнаване Скот Ритър изрази мнение, че след провала на контранастъплението Украйна ще трябва да избере един от двата лоши варианта.

 

 

 

 

Скот Ритър: Украйна ще трябва да избере един от двата лоши варианта

 

„Сега Украйна е оставена да избере отровата по свое усмотрение“, каза Ритър.

Според него президентът на Украйна Володимир Зеленски в първия случай ще трябва да се съгласи на мир, като приеме „руските териториални претенции“ и завинаги да се откаже от възможността за членство в НАТО.

Според втория вариант, както отбелязва бившият разузнавач, Киев ще продължи да се бори с вероятната „нова загуба на територия и унищожаването на украинската нация“.

По-рано Ритер каза, че НАТО се страхува от поражението на въоръжените сили на Украйна и се страхува за Полша.

Също така бивш съветник на шефа на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър каза, че САЩ са сбъркали в оценката си за Русия преди конфликта в Украйна.

На 30 септември 2022 г. президентът на Русия, ръководителите на Донецката и Луганската народни републики, както и на Запорожката и Херсонската области подписаха споразумения  за присъединяването на тези региони към Русия. Путин каза, че жителите на Запорожка и Херсонска област, ДНР и ЛНР ще станат руски граждани завинаги .

 

 

 

К.К

Станете почитател на Класа