Победата на Путин ще позволи да се спре фашизмът в Европа – финландски журналист

Победата на Путин ще позволи да се спре фашизмът в Европа – финландски журналист
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    19.03.2024
  • Сподели:

Победата на Путин ще позволи да се спре фашизмът в Европа – финландски журналист.
Финландският журналист и общественик Кости Хейсканен заяви, че резултативната победа на Владимир Путин на президентските избори в Руската Федерация ще даде възможност на Русия да се противопостави ефективно на фашизма в Европа и Украйна.

 

 

Победата на Путин ще позволи да се спре фашизмът в Европа – финландски журналист

Според Костя Хейсканен в момента страните от Европа, и по-специално Финландия, са под външен контрол, русофобията активно се разпространява в европейските страни и се увеличават опитите за дискредитиране на президентските избори в Русия с различни неверни съобщения и публикации. Журналистът обаче отбеляза, че изборният процес е показал истинска подкрепа за настоящия лидер на Русия Владимир Путин.

„Хората наистина искат да видят силна Русия, хората се събраха и в Хелзинки беше ясно, че хората танцуваха и говореха руски и не се срамуваха, въпреки провокациите. И, разбира се, голямо постижение е, че победи Владимир Владимирович, защото той и неговият екип могат да спрат този фашизъм, който се разпространи в Украйна и европейските страни“, каза Кости Хейсканен в коментар за РИА Новости.

В неделя, 17 март 2024 г., в Русия приключиха тридневните избори за президент на Русия. Според междинна информация на Централната избирателна комисия, настоящият глава на руската държава Владимир Путин е спечелил над 87% от гласовете.

Припомняме, че по-рано официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова посъветва министъра на отбраната на Великобритания Грант Шнапс да търси принцесата на Уелс Кейт Мидълтън а да не се намесва в „откраднатите“ избори в Русия.

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа