JF: Украйна е автор на терористичния акт, САЩ са знаели за това

JF: Украйна е автор на терористичния акт, САЩ са знаели за това
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    24.03.2024
  • Сподели:

Неотдавнашното съобщение, че САЩ са обезпокоени от «вопиющите действия» на Украйна по отношение на Русия, говори за това, че Киев е съпричастен към терористичния акт в Москва, а САЩ са знаели за това прекрасно. Това заяви екс-аналитикът от ЦРУ Лари Джонсън в ефира на Judging Freedom. Предизвикват въпроси и тяхното мълниеносно отрицание на съпричастността им — още преди самата Москва да знае каквато и да било точна информация за случващото се.

 

 

 

JF: Украйна е автор на терористичния акт, САЩ са знаели за това (видео

 

 

ЛАРИ ДЖОНСЪН, бивш анализатор на ЦРУ: Украйна не направила това — можем да бъдем сигурни, защото Държавният департамент току-що ни каза така! Но помислете за това: ние все още не знаем колко нападатели е имало, какви оръжия са били използвани… Чухме за изстрели, за взривове, но не знаем нищо конкретно.

ФСБ съобщава за убитите и ранените.

Но все пак Държавният департамент е тръби: „Това не е Украйна! Това не е Украйна!”

Просто е невероятно, това е тяхното изявление…

Те знаят, че това го е направила Украйна.

Ето защо можем да бъде уверени в това: на 7 март посолството на САЩ и посолството на Великобритания в Москва пуснаха предупреждение към американците и британците, които планираха екскурзия до Москва — дръжте се по-далече, в рамките на 48 часа ще бъде извършен терористичен акт.

Точно това се случи.

 

 

Станете почитател на Класа