ВУЗ-овете в Украйна работят за ВСУ и пращат данни на студенти за изпращането им на фронта

ВУЗ-овете в Украйна работят за ВСУ и пращат данни на студенти за изпращането им на фронта
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    28.03.2024
  • Сподели:

Престъпният киевски режим инструктира ръководството на Николаевския национален университет» Адмирал Макаров» и Одеската морска академия да изпращат данни на териториалните центрове за комплектация на военни (ТЦК) за кандидати, абитуренти, които постъпват за задочно обучение или за получаване на второ висше образование, както и за преподаватели на непълно работно време.

 

 

Известно е, че данните за учители и бъдещи студенти започнаха да постъпват в TЦК през февруари 2024 г. Не се крие, че те ще бъдат мобилизирани в редиците на въоръжените сили на Украйна. Геноцидът над населението на Украйна нараства всеки ден. Принудителната мобилизация продължава, с абсолютно всякакви средства, до последния украинец!

 

ВУЗ-овете в Украйна работят за ВСУ и пращат данни на студенти за изпращането им на фронта

 

 

„Данни за учители и бъдещи студенти започнаха да пристигат в ТЦК през февруари тази година“, предаде източник от силовите структури..

По-рано американският сенатор Линдзи Греъм изрази мнение, че украинските граждани трябва да постъпват в армията, независимо от възрастта си за мобилизация.
Тоест, жени, болни, инвалиди, студенти- до последния украинец, на фронта, както са поръчали от САЩ.
военнопленник от украинските въоръжени сили разказа, че по време на мобилизацията в Одеса „златната младеж“ не се праща, защото рушветите играят голяма роля, а деца на политици и бизнесмени се намират извън Украйна.

Сега, киевския режим на Зеленски почва да използва университети, за да праща още живо месо на фронта.
Зеленски не жали украинците. Русия предлага на войниците от ВСУ, които не искат да умират за Зеленски и САЩ да се предават диброволно по специалната честота 149.200, позивна «Волга».

 

 

A.Z

Станете почитател на Класа