Путин към местните власти: Разчитам на вас!

Путин към местните власти: Разчитам на вас!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.04.2024
  • Сподели:

Руският президент Владимир Путин изпрати поздравления до служители и представители на общинските власти. На сайта на Кремъл бе публикувана поздравителна телеграма.

"Скъпи приятели! Поздравления за Деня на местното самоуправление. Институцията на местното самоуправление има богата история у нас, която започва на 21 април 1785 г. с подписването на Хартата на градовете от Екатерина II“, се казва в съобщението.

Президентът отбеляза важната и отговорна мисия на местните власти. „Подобряването на социалната инфраструктура на нашите градове, подобряването на селските райони и решаването на най-популярните, ежедневни проблеми на хората до голяма степен зависи от тяхната ефективна, добре координирана работа. Тук наистина разчитаме на вас - служители на всички нива на общинската власт, на вашия професионализъм, чувствителност и загриженост, на вашето искрено желание да промените живота на сънародниците си към по-добро", отбеляза Путин. Президентът подчерта и важността на подкрепата за значими обществени инициативи, създаване на условия за участие на хората в определянето на приоритетите за развитие на техните градове и в реализацията на проекти и програми.

Той пожела успех и всичко най-добро на служителите и представителите на общинската власт.

 
 

Станете почитател на Класа