Златан Ибрахимович подписа нов договор с ПСЖ

Златан Ибрахимович подписа продължение на договора си с "Пари Сен Жермен" за още една година, което го обвързва с клуба до лятото на 2016 г.31-годишният шведски нападател, който се присъедини към френския шампион от "Милан" през 2012 г., отбеляза 30 гола в първенството през миналия сезон и помогна за спечелването на първата титла от 1994 г.

"Не виждам по-амбициозен клуб в Европа от "Пари Сен Жермен", заяви бившият нападател на "Барселона", "Аякс" и "Ювентус" след подписването на "Парк де Пренс"."Моето желание е "ПСЖ е да е моят последен голям клуб. Клубът ме харесва: мечтата никога не е достатъчно голяма", добави той.Според френските медии заплатата му ще бъде увеличена от 14 на 15 милиона евро.

Напускането на миналогодишния старши треньор Карло Анчелоти през лятото създаде слухове, че Ибрахимович може да го последва.Президентът на ПСЖ Насер ал Хелайфи изрази задоволството си, че е успял да задържи най-добрия си реализатор за още една година, и си пожела с него да търсят успех в Шампионската лига.

"Желанието на Златан Ибрахимович, един от най-добрите играчи в света, да остави наследство в "Пари Сен Жермен" е много силен сигнал", заяви Ал Хелайфи."Заедно ние споделяме същата амбиция да изведем клуба до върховете в европейския футбол", добави той.

Станете почитател на Класа