Привържениците подготвят протест по време на Конгреса на БФС

Привържениците подготвят протест по време на Конгреса на БФС
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.03.2024
  • Сподели:

Остават точно 11 дни до Извънредния конгрес на Българския футболен съюз (БФС), на който се очаква да бъде избран нов президент на централата, но в същото време организираните фенове вече готвят протест пред столичния хотел, който ще приеме събитието.

 

 

В социалните мрежи те припомниха за скандално проведеният Конгрес на същото място преди пет години, когато всичко остана "на тъмно" за журналисти и привърженици, а двама от кандидатите да застанат начело на БФС - Любослав Пенев и Ивайло Дражев - изобщо не бяха допуснати до залата, където се проведоха изборите.

С цел да бъде избегната подобна развръзка и този път феновете призоваха всички, които се надяват на едно по-добро бъдеще за футбола у нас, да бъдат на 15 март пред хотела, "за да не допуснат като президент да си тръгне Борислав Михайлов или спусната отгоре фигура, която да работи по модела "Борислав Михайлов".

"Оставка се подаде, НО конците в БФС все още дърпа Борислав Михайлов, ясно е на всеки. Това означава едно - тези не искат да си тръгват и ще направят всякакви машинации и измами, за да се задържат на власт, затова народът трябва отново да се намеси. 

Нагло, безпардонно, готвят се измами, който и да спечели ще има обжалвания пред Търговския регистър и така наглецът Боби ще продължи да управлява! Всички помним Конгреса от преди 5 години, отново в този хотел, отново на тъмно без журналисти, което ще бъде сценарият и през март месец", се казва в част от позицията на феновете относно Конгреса на БФС на 15 март.

Станете почитател на Класа